Onder Andere Advies.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Indien deze e-mail van Onderwijsadvies niet goed zichtbaar is, klik dan hier voor de online versie.
Logo OnderwijsAdvies
12 december 2019
Ook in 2020!
Beste mensen,

Ook in 2020 komen we met verrassende, leuke en nieuwe activiteiten. Zo opent in 2020 OA-café zijn deuren; een plek om met anderen te praten, te luisteren en vooral om te inspireren en geïnspireerd te raken. OA-café komt ook bij u in de buurt. Houd onze nieuwsbrief in de gaten.

We blijven natuurlijk ook het OnderwijsAdvies dat u kent. We geven vervolg aan ons schoolleidersonderzoek, we staan natuurlijk weer op het AVS congres en onze ruim 200 professionals staan 366 dagen met veel energie en betrokkenheid klaar voor het beste onderwijs en de beste zorg voor ieder kind!
 
We kijken er naar uit om in 2020 weer goed samen te werken aan dingen die er toe doen. Maar nu is het tijd om even te bezinnen, terug te kijken en daarna weer uitgerust plannen te maken voor het nieuwe jaar. Tot dan.

Fijne dagen! 

John Herfkens
Bestuurder OnderwijsAdvies
Logo OnderwijsAdvies
www.onderwijsadvies.nl
Contact
Van Beeckstraat 62
2722 BC Zoetermeer
Nederland
079 329 56 00
info@onderwijsadvies.nl
Onze locaties
Afmelden  |  Aanmelden
Profiel wijzigen

Disclaimer  |  Algemene voorwaarden
Social Media